Игри на волята ни шокираха с изненади още от първите

...
Игри на волята ни шокираха с изненади още от първите
Коментари Харесай

Игри на волята с изненади още в първите минути на новия сезон

" Игри на волята " ни шокираха с изненади още от първите минути на новия сезон №5. Този път ще си съперничат не две племена, а три. Водещите разкриха, че два от трите тима ще са разграничени по пол, а третият е смесена комбина от три двойки.

Жълтото племе от мощни амазонки е водено от самбо шампионката Мария Оряшкова, а това от мощни мъже в червено- от някогашният войник Пеньо Гатевски. В третото племе на лилавите двойки е на чело световноизвестният вицеолимпиец Красмир Дунев.

След дълго разобличаване на цели 18 участници, противниците се изправиха на Арената против трудностите, всички от които изискваха работа по двойки. Това даде голямо преимущество на печелившото племе на двойките, което беше от самото начало с няколко крачки напред от мъжете, които приключиха втори, а по-късно племето на нежния пол.

Наградата за печелившите е изкушителна спрямо изискванията, на които са сложени племената - нощувка в палатки, богата маса с храна и бутилка шампанско, написа " България през днешния ден ". Вторите отидоха до територията си, която ги чакаше с някои сурови артикули - фасул и картофи. Мъжете даже си възпламениха огън.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР