Игрални зали efbet отвориха врати отново на 1-ви март! Oбектите

...
Игрални зали efbet отвориха врати отново на 1-ви март! Oбектите
Коментари Харесай

Игралните зали на efbet отвориха врати

Игрални зали efbet отвориха порти още веднъж на 1-ви март! Oбектите на хазартния оператор ще работят с лимитирано работно време от 06:00 ч. до 23:00ч. в цялата страна, при засилени противоепидемични ограничения, по отношение на нормативните разпореждания.

Тази година веригите казина изненадаха своите клиенти с нова бонус игра, годна за всички игрални зали. Освен колоритният начален бонус до 1000 лева, от който може да се възползва всеки нов клиент, операторът предлага и 1 200 000 лв. всеки месец.

efbet подсигурява над 39 400 лева всеки ден, които не са част от общоприетите
джакпоти.

Печалбите са спомагателни и падат на инцидентен принцип, по време на игра на която и да е от машинките или
рулетките в залите. Сумите се разпределят както следва:
145 облаги по 100 лева 38 облаги по 300 лева 11 облаги по 500 лева 8 облаги по 1000 лева
Това прави над 200 спомагателни награди всеки ден! Всеки клиент на хазартния оператор, може да завоюва някоя от дневните награди на най-малък
залог от 0.50 лева efbet разполагат с верига от казина в цялата страна, които се отличават с многообразие от автомати за игра, приятна атмосфера, висококвалифициран личен състав и редица местни джакпоти, неповторими за всяка локация.

Повече информация за локациите и офертите във всяка игрална зала може да намерите на специфичния уебсайт или като се позвъните на място на посечните в уеб страницата телефонни номера.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР