Играчите на уругвайския национален отбор трябва да си върнат увереността

...
Играчите на уругвайския национален отбор трябва да си върнат увереността
Коментари Харесай

Селекционерът на Уругвай: Световното първенство е празник и трябва да му се насладим

Играчите на уругвайския народен тим би трябвало да си върнат увереността и да се забавляват в мача от Световното състезание против Гана, сподели селекционерът Диего Алонсо.

Световните първенци от 1930 и 1950 година влизат в решаващия мач от група H в петък с една точка от два мача и нито един маркиран гол и се нуждаят от наложителна победа, в случай че желаят да запазият шансове за етапа на елиминациите.

" От всички нас зависи да си върнем самочувствието, с което сме играли в предишното. Дори и в другарските мачове ние играем на драго сърце и динамичност и би трябвало да си върнем този жанр ", сподели Алонсо.

„ Световното състезание е празник на футбола и ние би трябвало да му се насладим. Вярвам в моите играчи. Трябва да си върнем увереността и да играем освободено, както сме правили толкоз доста пъти преди ", сподели още Алонсо.

" Разбираме какъв брой значим е този мач против Гана и какъв е залогът. Все още имаме шансове да преминем в идната фаза, в случай че имаме вяра в себе си и това е страхотна опция, която желаеме да грабнем ", добави треньорът на уругвайците.

35-годишният нападател Суарес, който играе на своето четвърто Световно състезание, сподели, че е спокоен за мача, защото компликациите не са нещо ново за Уругвай.

" На Световно състезание сме, това е реалност, само че бихме се радвали да сме в друга обстановка. Ние сме Уругвай, привикнали сме да се борим. Имаме задоволително положителни играчи и би трябвало да се оправим с това предизвикателство ", сподели Суарес.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР