Идващата нова американска администрация, ръководена от Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф

...
Идващата нова американска администрация, ръководена от Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф
Коментари Харесай

Пендаровски очаква управлението на Байдън да е по-ангажирано със Западните Балкани

Идващата нова американска администрация, ръководена от Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, може би ще бъде по-ангажирана със Западните Балкани, съобщи президентът на Република Северна Македония Стево Пендаровски, съобщи МИА.

Това, което е значимо за нас, е, че идната администрация на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в е доста по-опитна във външната политика и във връзка с връзките с европейските сътрудници, в това число с балканските страни. Аз чакам повече ангажираност в Западните Балкани, съобщи Пендаровски пред МИА.

Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в следва да встъпи в служба на 20 януари. Пендаровски посочи, че бъдещият американски президент има персонални връзки с района, предава Българска телеграфна агенция.

Той посети района по време на войните на Балканите, с цел да взе участие в интернационалните конференции. Мнозина са се срещали с него или са взели участие в едно и също събитие с него. Вярвам, че новоизбраният президент е много осведомен с района, сподели Пендаровски.

Президентът на Република Северна Македония се надява на увеличено наличие на Съединени американски щати в района поради няколко неуредени въпроси, измежду които интернационалният статут на Косово и нефункционирането на Босна и Херцеговина, т.е. Дейтънското съглашение.

Попитан дали историята е добавена като изискване във въпроса сред Северна Македония и България, Пендаровски сподели, че в случай че бъде разрешено статукво, въпросът за интеграцията на Република Северна Македония в Европейски Съюз може също да остане безреден.

По мое мнение той може да бъде гледан в по-голям геополитически подтекст на Западните Балкани. Не би трябвало да бъде считан единствено за двустранен въпрос, въпрос сред две прилежащи страни, които не могат да намерят единодушие по някои въпроси, датиращи от 19 век. Той има дълбоки импликации. Аз се надявам, че идната администрация на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в ще разпознае тези въпроси. Тя включва специалисти по външна политика и национална сигурност с дълголетен опит от Балканите, хора, които са специалисти по района. Те доста добре си дават сметка, че Западните Балкани не са накакъв район, който не въздейства на сигурността на континента, сподели Пендаровски пред организация МИА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР