Идването на нов сезон е като идването на Нова година

...
Идването на нов сезон е като идването на Нова година
Коментари Харесай

Искаш да смениш стила си? Виж предложенията от Answear


Идването на нов сезон е като идването на Нова година – подготвени сме за промени, за ново начало и „ ново аз “.Ако сте в такава фаза и желанието за смяна ви е превзело, сигурно ще имате потребност и от нов жанр на обличане. Все отново облеклата са директно израз на метода, по който се усещаме. И назад – в случай че желаете да се чувствате по нов метод, няма по какъв начин да се получи, в случай че носите старите си облеклата. т.е остарялото си „ аз “.

Какъв нов жанр избирате – по-елегантен или по-небрежен

Преди да се впуснете в извършване на покупки, помислете добре какъв желаете да е новият ви жанр. Разнообразието от модели и марки на Answear.bg да вземем за пример е толкоз огромно, че няма да ви е мъчно да определите с няколко клика кои ще са вашите нови облекла.

Ориентирайте се към потвърдени марки в другите стилове, с цел да сте сигурни в качеството и неповторимия жанр.

Спортни, само че елегантни

Ако избирате удобството, само че без да жертвате стила, съветваме ви да се обърнете към моделите на

Известни с качеството и непреходния си дизайн, неговите суичъри, поло блузи, обувки, часовници и тениски ще ви основат имиджа на мъж, който е със спортна натура, само че в това време грациозен.

Един от определените

Когато Ралф Лоурън основава своите първи модели, мечтае за едно – облеклата му да са за тези, които могат да оценят в действителност качеството на материите, елегантността на кройката, непреходния жанр. Мечтаел е да основава облекла за определени.

Сега, 54 години по-късно, логото с играча на поло е явен знак, че си един от определените, един от тези, които виждат и усещат света като Ралф.

Моделите на Ралф Лоурън са спортно-елегантни, изчистени, висококачествени. За мъже, които държат на външния си тип, желаят да вдъхват убеденост, само че не и прекомерна суровост, каквато носи бизнес костюма.

Изберете елементарно вашия нов външен тип тук:



Когато спортът ти е в кръвта

Ако усещете прилив на адреналин, в случай че желаете да изведете спортната си същина на напред във времето, в случай че не желаете да забравяте свободата на планинските преходи даже когато сте на работа, можете да се доверите на марки като The North Face: 

При тях ще откриете целия подбор от спортни облекла – тениски, спортни екипи, суичъри, маратонки и даже комфортни раници. С помощта на такава качествена екипировка, мотивацията ви за спортни достижения в никакъв случай няма да ви напуща.

За безупречните

Не е нужно да жертвате стила си, с цел да усещате удобна температура в хладните есенни дни.

Ако желаете да съчетаете грациозност и топлота, изберете някой от безбройните оферти мъжки пуловери на

С тях ще изглеждате постоянно безупречно, а в случай че желаете да придадете щипка немарливост, навийте ръкавите доникъде на предмишницата и оставете маншетите на ризата да се виждат.

Не залагайте единствено на черен цвят, маслено зелените и сивите пуловери също са доста стилни, без да са мрачни.

Нещо за нея

Направете специфичен подарък на половинката си по случай новия ви жанр, като й изберете забавна, нова дамска чанта. Или просто ѝ изпратете този линк с подкана да избере онази, която ще подобаващ най-вече на нейната характерност:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР