Идва зима, цените галопират, радвам се, че ДПС успя да

...
Идва зима, цените галопират, радвам се, че ДПС успя да
Коментари Харесай

Чобанов:ДПС осигури по 120 лв. за пенсионерите, това е добра новина

Идва зима, цените галопират, веселя се, че Движение за права и свободи съумя да издейства по 120 лева за пенсионерите. Това е поддръжка за тях в сложните месеци,  съобщи Петър Чобанов, зам. ръководител на бюджетната комисия в Народното събрание, пред Нова тв.

Той напомни, че Движение за права и свободи е подкрепило предлагането актуализацията да се извърши след 25 декември. Дали ще има спомагателна добавка по-късно, зависи от идващия кабинет, сподели Чобанов. Очаквам да обсъдим какво се случва като цяло с пенсионния модел, по какъв начин се укрепва той, тъй като в този момент единствено харчим, уточни Чобанов.

На въпрос дали с добавките не се обезсърчават хората да се обезпечават на по-високи суми, Чобанов отговори: " Винаги се опитваме да превърнем една положителна вест в отрицателна. Хубавата вест е, че Движение за права и свободи обезпечи по 120 лева за пенсионерите в сложните месеци ". В пенсионния ни модел има голям недостиг, би трябвало промяна, сподели още Петър Чобанов.

Ние към този момент сме в центъра, тъй като бе признато нашето предложение за 120 лева - в първия случай с гласовете на ГЕРБ и Българска социалистическа партия, във втория - с партиите на митинга. Ние имаме прогрома за ускорено и догонващо развиване, ще сложим целите на масата и ще питаме кой не е склонен с тях, сподели още Чобанов. И уточни, че освен пенсионерите, само че и бизнесът е значим в тази стратегия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР