Идеално, перфектно се чувствам. Това каза Илия Милушев, който беше

...
Идеално, перфектно се чувствам. Това каза Илия Милушев, който беше
Коментари Харесай

Илия Милушев ще бъде обвинен: Перфектно се чувствам

Идеално, съвършено се усещам. Това сподели Илия Милушев, който беше докаран във военна прокуратура, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Адвокатката му сподели, че са осведомени, че през днешния ден ще бъде притеглен в качеството на обвинен.
Припомняме, че съветникът на президента по въпросите на националната сигурност и защита Илия Милушев беше задържан през вчерашния ден за 24 часа. Това стана по време на взаимна акция на Специализираната прокуратура и Столична дирекция на вътрешните работи.
След спецакцииите в ареста са четирима - двама президентски специалисти, предприемач и някогашен шпионин
Заедно с него е арестуван и някогашен чиновник на Държавна организация „ Разузнаване “. Срещу тях са формирани досъдебни производства за оповестяване на държавна загадка.
Първоначално Милушев е разпитан като очевидец. След осъществена компютърно-техническа експертиза на конфискуван от него телефон, се открива, че в апарата има информация, касаеща Държавна организация “Технически интервенции ”. Доброволно е предал четири документа, които са били нерегламентирано изнесени от Държавна организация “Разузнаване ”, и в тях се съдържа държавна загадка. Милушев обяснил, че е намерил документите в служебната си каса в кабинета на постройката на Администрация на президента. Това е наложило осъществяването на дейности по следствията и в постройката на президентската администрация.
Акцията на прокуратурата беше съпроводена от митинги в поддръжка на президентската институция и против дейности на прокуратурата в постройката на администрацията на Румен Радев.
Кой ще получи обвиняване след акциите в Президентството?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР