И звездите има своите страхове и фобии. С някои от

...
И звездите има своите страхове и фобии. С някои от
Коментари Харесай

Фобиите на звездите: Меркурий плаши Алисия, Анелия и Коцето, Ева Пармакова в ужас от клоуни, Диляна Попова се страхува от чудовища

И звездите има своите страхове и уплахи. С някои от тях ни среща в днешния си брой в. " Телеграф ".

Фолк певицата Алисия през юли тази година беше в креативен застой поради изразеното въздействие на ретроградния Меркурий. Звездата е на мнение, че по това време не трябва да подписва значими контракти, които да я обвързват дълготрайно, защото има възможност желанията й да се трансформират и по този метод да не реализира първичните си претенции.

С сходни настройки са сътрудниците й Анелия и Константин. Те възнамеряват срещи и значими пътувания за други дати, с цел да подсигуряват сполучливото им протичане., През предходната година Коцето даже се допита до астролог, който дефинира датата за лятната му отмора.

Ромската перла Роксана споделя, че има шесто възприятие, което й подсказва по кое време и по какъв начин да подходи към реализиране на професионалните й цели. Тони Стораро има боязън от черни котки, дефинира го като поверие. „ Ако черна котка пресече пътя ми, върша три крачки обратно и след това потеглям отново “, прям е артистът. Певицата

Теодора има боязън от вода, от мрачно и високо. В предишното изпълнителката се е давила два пъти и това изяснява страха и от синята пропаст. Певицата Ева Пармакова, която изгря в Х Фактор има редица страхове- любопитен е този от клоуни. Страхът на младата изпълнителка е предизвикан от кино лентата по романа на Стивън Кинг „ То “. 

Диляна Попова се опасява от вампири и чудовища. Моделката не гледа ужаси, в предишното е правила опити да наблюдава някой застрашителен сюжет и постоянно на финала е изпитвала отчаяние. Легендата на джаза Васил Петров взе първите си уроци по пилотиране през 2018-а. Той дефинира дейностите си като героични, имайки поради страха от високо. 

Певицата Дебора се опасява от злите очи. Тя има вяра, че е била урочасвана и, че към нас има доста енергийни вампири. Имало е случаи, в които й става неприятно в компанията на подобен човек, с който незабавно прекъсва връзките си. Тя носи червен конец на ръката си, който да я защищава.

Дизайнерката Мегз също е страдала от зли очи. Като дребна щом я заболяла глава, баба й измивала лицето й с вода. И през днешния ден Мегз прави същото по детски. Тя е религиозна и знае, че има кой да я пази.

Страх от затворени пространства мъчи Сашка Васева. Тя не един път се е жалвала, че страда от тежка клаустрофобия. Споделя, че се бори с този проблем от 1985 година, само че безрезултатно. Актрисата Ралица Паскалева изпитва смут от инсекти. „ Харесвам ги единствено в случай че са десен на роклята ми “, майтапи се звездата от „ Откраднат живот “.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР