И звестният френски актьор Ален Делон заяви желанието си да

...
И звестният френски актьор Ален Делон заяви желанието си да
Коментари Харесай

Ален Делон: Надявам се още веднъж да се върна на екран, след това мога да си отида

И звестният френски артист Ален Делон съобщи желанието си да се завърне на огромния екран в изявление за френския ефирен канал Те Ве Сенк (TV5), представено от ТАСС и френски медии, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Надявам се още един път да се върна на екран ",

сподели легендата на френското кино. "Възможно е това да е последният ми филм. И той би трябвало да е извънреден ". Той добави, че режисьорът също би трябвало да бъде "изключителен " и даде образец с Лиза Азуелос, снимала биографичен филм за Далида.

" След това мога да си отида, няма да имам какво повече да върша " , сподели Делон в изявлението.

През 2019 година излезе филмът "Пълна аналогия ", който е последният към този момент с присъединяване на Ален Делон. През май 2019 година артистът беше почетен с почетна премия от кинофестивала в Кан. Месец по-късно щерка му Анушка заяви, че той е прекарал инсулт и се е лекувал в Швейцария.

В изявлението Делон постави завършек на слуховете за здравето си.

"Добре съм, прекарах два инсулта. Сега, като оставим настрани, че заедно съм с бастун, съм доста добре ", сподели артистът, който е на 85 години. Той се е снимал допълнително от 90 кино лентата.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар - Скъпи, помниш ли, че когато ти беше зле, ти направих чорба? - Не, скъпа, ти първо ми направи чорба, а след това ми стана зле! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниА1 дава достъп до 5G ULTRA и обновените проекти ONE и UnlimitedОбвиняемият направил 922 заплащания с дебитната картаКъм момента са разпитани всички участници в управлението на полетаИма ли пострадалиГермания не е дала позволение за произвеждането на избори в две изборни секцииСпоред обвиняването, Франко подтиквал учениците си да се показват в откровени секс сцениЕкипите изземват документи по подозрения за злоупотребиКлуге: Миналата седмица броят на новозаразените набъбна с 10 процентаТя е в тежко положение и е настанена в хирургическото поделение на регионалната болницаВъзходът на Китай е " историческа наложителност " и китайският народ повече няма да бъде " унизен " DIEMA SPORT 3 ще предложи на феновете още повече първокачествен европейски футбол и решаващите срещи от UEFA EURO 2020™Преустановява заверката на хартиени рецептурни книжки в районните здравноосигурителни касиАмериканците ще могат да имат паспорти, които подхождат на половата им еднаквост, без здравно удостоверениеПроучване от Нидерландия демонстрира, че към 20 на 100 от изложените на вируса домашни любимци може да бъдат заразениДнес започва профилирана полицейска операцияИнцидентът е станал на жп линия във Велико ТърновоОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР