И вторият лайф на Като две капки вода не мина

...
И вторият лайф на Като две капки вода не мина
Коментари Харесай

Бойкот срещу Капките : Зрители бесни, бранят Зомбори със зъби и нокти

И вторият лайф на " Като две капки вода " не мина без скандал и отчаяние измежду феновете.

Зрители и почитатели на известното шоу за фалшификати са гневни на видяното нощес и се нахвърлиха против Наско от Б.Т.Р.,  който няма виновност, само че обра негативите. 

Този път жури и аудитория са единомислещи, че най-добре се показа Зомбори в облика на Адел и напълно предстоящо го възнаградиха с най-голям резултат, само че най-после не той стана победител, а Наско от Б.Т.Р. Това пристигна от вота на участниците, откакто съвсем всички от тях дадоха по 5 точки на Лучано Павароти, изпълнено от Наско.

" Нарочно го направиха, с цел да има различен победител, да не е за повторно Зомбори, откакто и предишният път завоюва като Джъстин Тимбърлейк. Бутат ги, в случай че може всеки от тях да излезе най-малко веднъж победител, което не е почтено. Зомбори нямаше еднакъв и трябваше справедливо да си грабне успеха. Все отново това е и съревнование, с изключение на шоу, и е жалко да ги подценяват ", гласи един от мненията.



Зомбори като Адел

Коментарите в обществените мрежи ясно демонстрират, че от години не е имало толкоз положително преобразяване. Да не приказваме, че става въпрос за мъж, който влиза в женски облик и то на една от най-пеещите певици в света, която даже неповторими певици не съумяват да имитират. Зрителите заплашват продукцията, че в случай че продължат в този мирис, просто ще спрат да ги гледат

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР