„И вчера, и днес коалицията ясно показва, че е достигнала

...
„И вчера, и днес коалицията ясно показва, че е достигнала
Коментари Харесай

ДБ ще ревизира участието си в управлението, Иванов не го е страх от избори

„ И през вчерашния ден, и през днешния ден обединението ясно демонстрира, че е достигнала своя концептуален таван да действа. Не сме си разрешавали да извиваме ръце, да тропаме по масата и да вършим червени линии, само че в този момент идва време да вдигнем червен байрак. Липсата на действие на обединението не може да продължава по този метод. Ще се обърнем към своите органи идващите дни и ще създадем доста сериозна полемика за това по какъв начин бихме могли да бъдем потребни и какви са изискванията да продължим да бъдем част от тази коалиция, разбирайки изцяло, че по никакъв метод не можем да заплашим съществуването на държавното управление. “ Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.

„ От друга страна, ясно осъзнаваме, че страната не може да бъде хвърлена в условия на липса на ръководство, да бъде свален този кабинет или да се отиде към избори “, съобщи още Иванов.

Той добави, че от Демократична България не ги е боязън от избори.

„ Ние нашето ще си го вземем. Ако в тези условия, страната в този момент отиде на избори е безусловно непредсказуем още един миг на рецесия. Страх ме е от това, че екстремисти като „ Възраждане “, които с такова чудовищно удоволствие експлоатират страховете на хората, могат да трансфорат една акция в голям публичен пожар. България има потребност от успокоение и ясно водачество “, съобщи Иванов.

Според него обединението би трябвало бързо да увеличи коефициента си на потребно деяние и да стартира съответно да реагира на рецесията в Украйна и на всичко, което следва от нея.

„ България би трябвало доста бързо да реши по какъв начин ще се пази от експанзията на Кремъл, който се пробва да преразгледа целия интернационален ред в Източна Европа не просто териториалните граници на Украйна и в това число статута на страни като България ", сподели още Иванов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР