И в протестираха в Бургас с искане за оставка на

...
И в протестираха в Бургас с искане за оставка на
Коментари Харесай

В Бургас също протестираха с искане за оставка на правителството


И в стачкуваха в Бургас с искане за оставка на държавното управление, оповестява БНР. Те показаха, че са излезли на улицата, предизвикани от събитията в парк " Росенец ". Хората допълниха, че поддържат митингите в София. Протестът стартира пред постройката на Община Бургас, след което мина по няколко централни улици. За няколко минути беше затворено придвижването по ул. " Булаир ". По време на целия митинг имаше чиновници на полицията.

Протестиращите носеха плакати с надписи: " Бъдещето на младите е в България " и " Законите са за всички ".

" Тук съм, за по-добро бъдеще на страната ни. Искам оставка на държавното управление, безапелационна оставка на министъра на вътрешните работи поради ексцесиите нощес в София и през днешния ден в Бургас, оставка на основния пркурор на България ", сподели един от протестиращите

" Тук съм за по-добро бъдеще на децата ни. Ново държавно управление и оставка на настоящето, тъй като другояче би трябвало да емигрираме, добави различен. "

" Протестирам в поддръжка на това българската природа да бъде на народа. Искам да бъдем свободни и да вървим умерено на плаж без някой да ни поставя бариери на пътя, тъй като това е национално благосъстояние, заключи различен протестиращ. "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР