И църквата даде пример за ваксинация. Викарият на патриарх Неофит

...
И църквата даде пример за ваксинация. Викарият на патриарх Неофит
Коментари Харесай

Църквата с пример. Дядо Тихон се ваксинира

И църквата даде образец за имунизация. Викарият на патриарх Неофит - свещеник Тихон, стана първият свещеник у нас, който се ваксинира против ковид. Той направи това обществено в столичната болница " Света Анна ", незабавно откакто инжекция бе сложена и на здравния министър проф. Костадин Ангелов.

75-годишният дядо Тихон, чието светско име е Христо Иванов, е някогашен предстоятел на патриаршеската катедрала " Свети Александър Невски " и сегашен викарий (помощник) на патриарх Неофит. Епископът самичък изискал от здравния министър да се имунизира след него.

" Аз помолих министър Ангелов да ми позволи да го поддържа, тъй като аз твърдо имам вяра в Бога и имам вяра, че Бог е споделил на тези, които са основали имунизацията по какъв начин да го създадат и съм убеден, че те са го разбрали добре. По този метод желая да изкажа признателност за тези невероятни старания, които те са положили, към всички тези, които направиха всичко допустимо тази ваксина да бъде налична за всички нас ", показа епископът.

" Аз самият съм имунизиран против всичко, против което можете да си визиите. Само против ебола не съм вакисниран ", сподели викарият на патриарх Неофит.

Епископ Тихон показа, че е бил очевидец като дребен по какъв начин едно дете на улицата, на която живеел едвам стъпало, защото имало детски паралич. И тогава всички го заобикаляли от боязън да не се заразят. Бъдещият свещеник с наслада посрещнал новината че има ваксина против детски паралич, която впоследтвие избавила милиони хора.

Сега да убеждаваме хората да се имунизират е тъпо, счита дядо Тихон. С актуалните ваксини против ковид той вижда светлина в тунела.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР