И третият мач за деня в Русия завърши с изненадващ

...
И третият мач за деня в Русия завърши с изненадващ
Коментари Харесай

Трети фаворит в Русия се провали

И третият мач за деня в Русия приключи с неочакван резултат. След като Зенит загуби от Динамо (Москва), а Спартак (Москва) се препъна вкъщи против Арсенал (Тула), неуспех претърпя и Краснодар. " Гражданите " отстъпиха с 0:1 на собствен терен от Ахмат, само че остават на трето място във краткотрайното класиране.

Единствения гол в дуела означи Исмаел в 61-ата минута. Благодарение на триумфа, Ахмат се изкачи на 9-о място във краткотрайното класиране с актив от 15 точки, колкото има и осмият Оренбург.

Домакините бяха пределно мобилизрани след неверната стъпка на Зенит по-рано денем против Динамо (Москва). Отборът на Мурад Мусаев беше неоспорим любимец в мача, само че Ахмат нееднократно през сезона сподели, че е кадърен да сервира изненади отвън Грозни.

Още в 3-ата минута бранителят на Ахмат Вилкер Анхел отигра рисковано с глава и можеше да си вкара автогол. В 10-ата Кристиан Рамирес центрира от левия фланг, само че Вандерсон не съумя да нанесе добър удар. Ахмат отговори с рисков пробив на Милад Мохамади и единствено закъснялата реакция на Аблайе Мбенг избави Краснодар от сигурен гол.

Въпреки че съвсем от самото начало се защитаваха, гостите сътвориха най-чистото състояние преди почивката. В 39-ата минута Муса Думбия с лекост мина Дмитрий Стоцкий и подаде на Олег Иванов, само че той не съумя да преодолее Андрей Синицин. Малко по-късно Кристиан Куева опитва диагонален шут, който беше блокиран от Родолфо.

В началото на втората част реферът Виталий Мешков изгони треньора на Краснодар Мусаев, а домакините изглеждаха все по-изнервени. В 53-ата минута след фалцов изстрел на Виктор Клаесон топката срещна гредата.

След час игра неточност на Синицин разреши на Ахмат да поведе. Ударът на Исмаел не беше задоволително мощен, само че вратарят на Краснодар не се намеси добре и топката мина под ръката му. Домакините незабавно се хвърлиха напред и Рамирес затрудни Евгений Городов от към 30-ина метра, само че стражът на Ахмат внимаваше.

Последният ход на доммакините беше включването в заключителните 20 минути на младите очаквания Иван Игнатиев и Магомед-Шапи Сулейманов. Те обаче не помогнаха на Краснодар да избегне четвърто проваляне през сезона.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Премиер Лига 11 кръг, неделя 21 октомври  Краснодар 0:1краен резулат  Ахмат
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР