И третият африкански волейболист, който се очакваше в Дупница да

...
И третият африкански волейболист, който се очакваше в Дупница да
Коментари Харесай

И 3-ият африканец пристигна в Дупница, Марек удари ЦСКА 3:0 в контрола

И третият африкански волейболист, който се очакваше в Дупница да дойде, към този момент тренира с " Марек Юнион-Ивкони ". Това е 25-годишният национал на Уганда Иван Боб Огном, който играе на два поста – посрещач и диагонал. 190-сантиметровият волейболист впечатли с неповторим разтег от 264 см, какъвто имат единствено играчи с височина от над 200 см височина.

Тази заран, левичарят тренира за сефте и остана удивен от изискванията и залата. " Разчитам доста на Ивес и Малинга да ми оказват помощ първоначално. Впечатлен съм от момчетата в тима, които ме одобриха незабавно все едно съм от една година в отбора. Надявам се час по-скоро да се аклиматизирам и да покажа опциите си, несъмнено и да надградя ", сбит бе Огном.

Най-вероятно, той ще изиграе половин гейм в спаринга с ЦСКА още този петък в София, въпреки да е обратно с подготовката. Това ще бъде втора инспекция сред двата отбора, които нощес играха в Дупница. " Марек Юнион-Ивкони " победи с 3:0 гейма, като и трите елементи завършиха на по 22. Двамата треньори Виктор Карагьозов и Александър Попов се бяха разбрали да изиграят още два гейма, като дупничани победиха с 25;21 и изгубиха 5-ата част с 11;15.

Ивес Мутабази и завърналият се от " Нефтохимик " Катбарт Малинга станаха най-резултатни за домакините надлежно със 16 и 17 точки. Малинга се регистрира и с 3 аса, като в част от мача игра като диагонал. Мутабази обаче впечатли с играта си в офанзива, където записа 64% сполучлива офанзива от 22 топки и доста положително посрещане – 62% положително и 23% чудесно. Отново огромно израстване показва юношата Светослав Иванов, който попиля посрещането на ЦСКА с бомбен начален удар и записа 4 директни точки. Той стана трети по ефикасност за своите с 12 точки.


Най-резултатен за ЦСКА пък бе Пламен Шекерджиев с 24 точки (67% атака). Ветераните Христо Цветанов и Ивайло Стефанов записаха надлежно 6 и 5 точки.

zadupnitsa.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР