И този парламентарен ден не мина без скандал.Народните представители от

...
И този парламентарен ден не мина без скандал.Народните представители от
Коментари Харесай

Жесток скандал между Възраждане и БСП в парламента

И този парламентарен ден не мина без скандал.

Народните представители от " Възраждане " и Българска социалистическа партия се скараха грубо.
Цончо Ганев от " Възраждане " ядоса социалистите, наричайки ги " безразборници ". " Моля, господин ръководител, този човек редовно нарушава правилника и вие стоите откъм гърба и мълчите. Десет минути приказва нелепости и желае две минути да приказва отново нелепости. Замълчете и недейте да уронвате престижа на институцията българско Народно заседание ", съобщи Свиленски.
" Чуди се тука стенографката по какъв начин да напише думата " безразборници ", добави той и още веднъж прикани Цончо Ганев да не наскърбява Българска социалистическа партия, наричайки я " закрита социалистическа партия ".

Председателстващият Росен Желязков се пошегува, че ретроградният Меркурий очевидно въздейства на страстите в залата.

Гуцанов от Българска социалистическа партия също отбрани партията си и съобщи, че обвиняванията в противозаконен експорт на оръжия за Украйна са безусловно неоснователни. Колегата му Ченчев изиска право на процедура и съобщи, че е неприемливо зам.-председател на Народното събрание да обиди цяла парламентарна група. Ченчев изиска опрощение от Ганев и съобщи, че в случай че не го направи, той е задължен да си подаде оставката.

Нагнетеното напрежение в залата бе разведрено от думите на Росен Желязков: " Колеги, дано спрем да приказваме от Картаген до Мирча Кришан ", съобщи Пик.

 
 
 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР