И това си имало причина. Тя отслабна, промени прическата си,

...
И това си имало причина. Тя отслабна, промени прическата си,
Коментари Харесай

Шавливата Векилска пак се напъха в леглото на Врачански


И това си имало причина. Тя отслабна, промени прическата си, разхубави се и загатна посредством фотосите си в обществената мрежа, че има нов мъж. Доскоро самоличността на настоящия й обичан се пазеше в загадка, само че двамата към този момент не се крият. Колеги на журналистката от Би Ти Ви издават, че индивидът, завладял сърцето й още веднъж, е артистът Калин Врачански, заяви „ Уикенд “.

Макар че през април чукна 44, Векилска не се тормози да се държи като ученичка. Свидетели рапортуват, че тя се натискала с Врачнаски по паркове и градинки, държала го за ръка и го прегръщала буйно на обществени места напълно по тийнейджърски.

Интересна детайлност е, че артистът и водещата имаха къс флирт още през 2014 г, когато бяха видяни от папараци да се целуват в столичен бар. Тогава те отхвърлиха да са двойка и се оправдаха, че са единствено близки другари, само че не щеш ли привличането посред им още веднъж е победило и тръпката се е върнала.

Мариана и Калин се познават от доста години - той няколко пъти е бил посетител в предаването й, а тя обожава театралните му превъплъщения и го дефинира като най-талантливия български артист. След като разкарала Симеон Колев поради непреодолими разлики в характерите и чести изневери от негова страна, водещата го блъснала на живот и всяка вечер обикаляла питейните заведения. Една вечер инцидентно срещнала Калин в известно столично заведение и от дума на дума увиснала на врата му, а след това си тръгнала с него, кълнат се очевидци на случката. Под въздействието на алкохола задръжките на Векилска бързо паднали бързо и тя се предала пред чара на Врачански.

37-годишният артист от доста време не е имал сериозна връзка, само че пък мимолетните му случки са безчет. Запознати настояват, че той нямал дълбоки усеща към Мариана, а единствено се забавлявал, до момента в който тя несъмнено била хлътнала по него и се надявала връзките им скоро да преминат на идващото равнище. Дали обаче Калин ще се осмели да скъса с ергенския живот, следва да разберем.

Откакто излиза с Врачански, водещата е трансформирала стила си на обичане и все по-често поставя къси поли, които акцентират формите й. Тя отслабна фрапантно и постави екстеншъни за удължение на косата, а сътрудниците й от Би Ти Ви споделят, че в последно време като че ли лети от благополучие.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР