И те заживели дълго и щастливо“ – така завършва всяка

...
И те заживели дълго и щастливо“ – така завършва всяка
Коментари Харесай

Животът на принцесите след края на приказките

„ И те заживели дълго и щастливо “ – по този начин приключва всяка една общоприета приказка. Но какво тъкмо значи „ дълго и щастливо “? Ето на този въпрос се е пробвала да отговори фотографа Дина Голдщайн, която в собствен план ни показва какъв в действителност щеше да е животът на принцесите след края на добре познатите истории. Вижте пред какви тествания трябваше да минат впослесдствие Пепеляшка, Снежанка и ко…

Пепеляшка щеше да стане жертва на чашката

Обикновено момиче като Пепеляшка мъчно щеше да се оправи с огромните условия на кралското семейство. И с цел да пребори напрежението, щеше да се налива с двойни уискита по заведенията.

Рапунцел щеше да стане гологлава

От рак може да заболее всеки, в това число и принцесите. И тогава Рапунцел щеше да се раздели с дългата си коса.

Дебелото Червено шапчище

След екшъна с вълка при Червената шапчица сигурно щяха да се появят проблеми с нервите. Проблеми, чието решение тя щеше да търси в яденето. Затова от питките с масълце на баба си, последователно Червената шапчица щеше да премине към още по-калоричните храни на заведенията за бързо хранене и най-после щеше да стане толкоз дебела, че дори и вълка към този момент нямаше да я пожелае.

Ариел – елементарна бачкаторка

На Малката нимфа Ариел по този начин и нямаше да й провърви в връзките с обичания, по тази причина тя щеше да стартира работа в градски аквариум.

Принцесата с все граховото си зърно на боклука

Нямаше да е нелогично, в случай че най-после принцесата и граховото зърно биваше захвърлена на бунището. В последна сметка кой би изтърпял жена с такива повишени битови условия?

Бела – Новата Шер

След 35-та година на Бела от „ Красавицата и звяра “ щеше да й е доста мъчно да резервира своята хубост. Затова съвсем всяка година щеше да се подлага на пластични интервенции.

Храбрият боец Жасмин

Багдад, където се развива действието на „ Аладин “, в продължение на доста години е сцена на една безкрайна война. Така че всичко друго би било изненада, в случай че Жасмин не се озове с револвер в ръка посред пустинята, с цел да се бори против американските „ освободители “.

 

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР