И тази седмица се очертава да бъде много гореща за

...
И тази седмица се очертава да бъде много гореща за
Коментари Харесай

Това се казва да ти тръгне по вода! Вижте кои спечелиха милиони от джакпотите на Тото 2 през отпускарския сезон

И тази седмица се обрисува да бъде доста гореща за всички, които обичат да играят тото. Градусите в студиото на тотализатора всякога се повишават, когато се теглят печелившите цифри в играта 6 от 49. Но през днешния ден ситуацията ще бъде много нажежено, тъй като джакпотът доближи сумата от 5 250 000 лв.. Това е единственият толкоз огромен джакпот в България, който непрестанно нараства.

Проверка на 7DniSport.bg сподели, че едни от най-големите тото
джакпоти в историята на Български състезателен тотализатор са печелени точно през лятото. Преди две години, на 19 юни, Ангел Михайловски от София сграбчи 3 310 841 лв..



По време на отпускарския сезон, на 4 август, Красен Монев от Силистра си завоюва 3 042 267 лв.. Миналата година, на 22 юни, габровецът Николай Стефанов стана по-богат с 3 120 610 лв.. Той се появи да вземе милионите си месец откакто ги завоюва, тъй като незабавно щом схванал за облагата си отпътувал на отмора спокоен, че към този момент няма защо да се тормози. Тогава Николай описа, че преди да замине отишъл в тото пункта да си пусне фишове за тиражите за идващите две седмици. Касиерката го попитала дали не е той милионерът, само че той безапелационно отрекъл. Желанието му било, първо да вземе облагата си и след това да каже на всички.



Лятото е в разгара си, а с всеки идващ тираж
джакпотът на тотото става все по-голям. И всички тръпнем в очакване по кое време ли някой ще уцели шестте късметлийски цифри, които могат да трансформират нечии живот и орис. За през днешния ден, с изключение на рекорден джакпот, по традиция в играта 6/49 посредством чоп ще бъде изтеглен и един чисто нов автомобил Ford Fiesta. В 5/35 имате 4 шанса да спечелите с един залог.

Спорт Тото постановат нов метод на мислене: Малко за Много!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР