И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение Ергенът“ продължава с два

...
И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение Ергенът“ продължава с два
Коментари Харесай

След голото къпане: Обрат във взаимоотношенията между Евгени и Елена?

И тази седмица най-романтичното телевизионно премеждие „ Ергенът “ продължава с два нови вълнуващи епизода. В сряда вечер (12 април) от 21:00 ч. следващото групово предизвикателство ще бъде изненада както за девойките, по този начин и за самия Евгени. Пет от дамите, определени авансово от виртуоза, ще имат свои персонални аватари в лицето на пет от останалите участнички, които ще би трябвало да предават думите им буквално в връзката им с Евгени и да извършват прецизно командите им, тъй че да се приближат оптимално до първообраза.

„ Куклите на конци “, които ще се превъплътят в напълно нови самоличности – на Мерилин Монро, Снежанка, Рапунцел, Жената котка и японска гейша, ще бъдат следени отдалечено от своите „ кукловоди “ със слушалка в ухото, а задачата на Евгени ще е да дефинира кое е най-хубавото преобразяване и да отгатне кое от девойките стои от отсрещната страна. Коя чии конци ще дърпа, до какви последици ще докара „ вживяването “ в роля от страна на някои от дамите и каква ще е премията за най-успешния тандем, следва феновете да видят в „ Ергенът “ по bTV.

По време на вечерния коктейл феновете ще станат очевидци на едно от най-чувствените усамотения до този миг в градината на имението, където ще се развихри същинска стихия от пристрастеност под дъжда. Елена, от своя страна, ще усети, че Евгени ѝ е афектиран, защото не е оценила един от жестовете му, а това ще докара до непредсказуем поврат във взаимоотношенията им. Какво ще накара редакторката да се усъмни, че не вълнува Евгени като жена, и по какъв метод Валерия ще се възползва от обстановката, с цел да си върне вниманието на музиканта, ще стане ясно на следващия ден вечер от 21:00 ч. по bTV.

Междувременно, с цел да отвърне на жеста на Евгени, че е защитил достолепието ѝ в спора ѝ с Елисавета, Пам ще сюрпризира харизматичния „ ерген “ със особено готова изненада. Предстои да станем очевидци и на повече от прям диалог сред Евгени и Елена, в който тя за пръв път ще даде воля на страстите си и няма да сдържи сълзите си, предизвикана от грешката, която е позволила. Какво ще бъде решението на световноизвестния виртуоз по време на Церемонията на розата, в която за следващ път ще би трябвало да направи тежък избор – отговорът в „ Ергенът “ единствено по bTV.

В четвъртък вечер (13 април) своята покана за сантиментална среща ще получи дама, за която изборът на Евгени ще е неочакван и ще я екзалтира до краен лимит. В същото време за останалите девойки имението на „ Ергенът “ ще се трансформира в същински замък, а те ще би трябвало да влязат в функциите на строги господарки и правилни прислужници. Дали дамите ще одобряват занимателното предизвикателство с възприятие за комизъм, или феновете ще станат очевидци на събития и страсти оттатък играта, следва да стане ясно. Залогът на играта ще бъде определящ за вечерния коктейл, когато за най-мързеливата прислужница и най-мекушавата стопанка ще последва наказване. Едно уединение в градината, приключило със буйна целувка, пък ще стане мотив за открита проява на ревнивост и вербален конфликт очи в очи. Ще има ли ново момиче, което ще влезе в „ тима на целунатите “ и коя ще е следващата участничка, отпаднала от конкуренцията – отговорите в „ Ергенът “ единствено по bTV.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР