И тази седмица лорд Минчев не пожали модно прегрешилите звезди.

...
И тази седмица лорд Минчев не пожали модно прегрешилите звезди.
Коментари Харесай

Лорд Минчев сече преди Нова година: Тереза и Дяковска в моден спор, Данчо Караджов и Христо Кидиков облечени траурно + още и СНИМКИ

И тази седмица лорд Минчев не пожали фешън прегрешилите звезди. Ето кой попадна в полезрението му и влезе в седмичната му графа " Гилотина " във в. " Телеграф ".

ТРИО „ МОДАТА НИ ПРЕЧИ ”

Цъкни майна вефа да забележим по какъв начин Марги Хранова се е облякла в тези празнични дни. И бих казал- необикновено добре. В алено, надълбоко политически правилно в случай че е пяла за Корнелия и надълбоко празнично- в случай че е била дама на дядо Мраз. Но кому са били кавалери Данчо Караджов и Христо Кидиков, облечени по този начин необичайно, леко траурно,  като съпътстващи Крюела Девил в някое тържество на ужаса. Като  се веселя да подчертая непреходния сексапил на Кидиков, въпреки всичко ще доставя дознанието ви, че не утвърждавам неговата вратовръзка и общия чиновнически темперамент на облеченото. Във всичко това отсъства магията на сцената, където тон и текстил могат да изпълнят двете най-важни сетива. А Христо предлага скромна, родствена на някое читалище суровост, в която отекват камбаните на едно излишно примирение. Сив сигнал при Данчо Караджов регистрира евентуалната му театрална отмалялост, в която живее рока, само че агонизира модата. И въпреки всичко, деколтето на Хранова можеше да бъде не напълно като на Сашка Васева.

АВГУСТ Е СЕПТЕМВРИ, РАЕВА Е ГЪМОВ

Винаги съм знаел, че Гъм глава затрива а в тази ситуация е артистът предлага цяла едноактова пиеса с фешън епикриза в края. Популярният артист се явява в светското пространство като на опитно поле. Долнището на спортен екип не подхожда на красивия план в очите му, който може би е бил на път да посегне към нещо по-релевантно на мотива. Но- Гъмов не е самичък в този фешън развой. На правосъдната пейка е и Петя Раева, която познавам като истинска и цветоносна бизнес дама със стаж в подбора на дрехи. Днес- Не! Нейният спортен екип също импонира на долнището на Гъмов, като единствено полът на Петя опрощава подхванатото. Прическата на Раева е като кичур от косите на професор Гого Лозанов, само че неговите не са по този начин руси. Август е септември и Попов е като януари, като януари, както припява Криско. Тук имаме разполагаем кат облекла за жътва на царевица – плачевни на ярко и когато са на обществено място. Добре е, че тирантите избавят разпадането на текстила, другояче щях да си взема по-острия писец.

ПРАЗНИЧНО СИНЬО И ДИАМАНТИ

Една свежа дамска бизнесдвойка получава през днешния ден отличен за своето усърдие и фешън достижения. Между тях- министър Лиляна Павлова грее в синьо и цялостна естетическа просвета, с което слага церемониален завършек на една сполучлива политическа година. Без съмнение хваляи избора на тази дреха, гарнирана деликатно със наследник шал, което удостоверява прогнозите ми за модата на „ звук сюр звук ”. Прическата на госпожа министъра е също сполучлива и всяко странично внимание и комплимент биха звучали, като че желая министерски пост. Соня Атанасова /вдясно/, изпълва фрагмента със сребърните пропорции на една превъзходна рокля, която заслужава място в който и да е Вог по света. Добрата вест е, че тя е основана от нея самата и носи белезите на безбрежната и нематериалност. Нейната бизнес партньорка Силвана Данаилова продължава поетото от Соня, единствено че обогатено с цветя, обозначавайки някои сексапилни точки по тялото.

ТЕРЕЗА И ДЯКОВСКА В МОДЕН СПОР

Необичайното комбиниране на черно и синьо в един кадър ме кара да вникна деликатно в облиците на двете девойки. Не би трябвало ли по-скучният избор да падне на един състезател в лицето на Тереза Маринова а искрящо синьото да попадне в светлините на прожекторите на една звезда като Люси? Дяковска, която има своите фешън събуждания и епилепсии, през днешния ден догонва визията на Лили от предходни години. Колежката, която тя удивително имитира в Две капки вода, сервира обаче черното като хайвер а не като транспарантни блузи. Буфан ръкавите на Дяковска са тъкмо по този начин бухнали, както и прическата и, в която като че ли са изсипали пакетче бакпулвер. Тереза Маринова,  изглеждаща по-бляскава отвсякога, стои добре в синьото море на своята рокля. Единствено не утвърждавам кройката, която демонстрира фигурата  като шоколадов бонбон, квалифициран за празнично подаръчно поднасяне. Ръцете, по този начин отвити, могат да настинат а вратлето наподобява като с компрес от  задушаващата текстилна прегръдка. Прическата прилича на незавършена и изоставена ски писта, над която прехвърчат птици и рехави снежинки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР