И тази година Lidl се превръща във верен партньор в

...
И тази година Lidl се превръща във верен партньор в
Коментари Харесай

Изненади от Lidl за Коледа – за трапезата, за дома и за близките

И тази година Lidl се трансформира във правилен сътрудник в ранната подготовка за празниците
В най-хубавото време от годината Lidl още веднъж ще бъде сътрудник на потребителите. Верни на максимата, че ранната подготовка и обмисляне за празниците са сигурен способ за отбягване на напрежението, Коледата към този момент настъпи в магазините на Lidl в цялата страна. Коледна декорация, висококачествени дървени играчки и обичайно обичаните празнични серии Deluxe и Favorina чакат най-организираните и най-нетърпеливите.
За множеството хора избирането и пазаруването на дарове е най-стресовият детайл от празниците. Отлагането до последния миг, тълпите по магазините и неналичието на проект са най-честите аргументи за напрежението. Lidl има вяра, че Коледа е времето, което би трябвало да прекараме пълноценно с най-близките и отрицателните страсти нямат място на празничната софра.
Премиум сериите Deluxe и Favorina от години са сигурен симптом за наближаващи празници. Тази година не прави изключение и феновете на качествените артикули към този момент могат да се насладят на обичаните си продукти. Празничният подбор на Favorina ще зарадва феновете на сладки изкушения с разнообразни шоколадови произведения, коледни сладки, бисквити и меденки, марципанов и бадемов щолен и още доста други. Серията Deluxe, от своя страна, предлага изискани сирена и салами, разнообразни типове екзотични дипове, морски деликатеси и, несъмнено, десерти и сладоледи.
И тази година веригата предлага висококачествени играчки и текстил – съвършен подарък за дребни и огромни. Дървените играчки на налични цени са запазена марка на Lidl. Влакчета, къщи за кукли и играчки за най-малките са поръчител за доста усмивки и детска наслада, а родителите могат да са спокойни, тъй като всички дървени играчки дават отговор на най-високите стандарти за качество и са с нужните документи за сигурност.
Като спомагателен тласък в ранната подготовка, а и даже единствено за ежедневния пазар, и тази година веригата раздава „ Подаръци преди празниците “. 1000 ваучера по 150 лв. към този момент чакат късметлиите, а всичко, което би трябвало да създадат е да записват касова записка за 20 или повече лв. на lidl.bg/zakoleda .

За Лидл България 
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в 32 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 99 магазина в 48 града и близо 2700 чиновници, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни артикули. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР