И Софийският градски съд не пусна от ареста Спас Василев

...
И Софийският градски съд не пусна от ареста Спас Василев
Коментари Харесай

Измамникът Спас-Александър пак удари на камък! И градският съд го остава в ареста

И Софийският градски съд не пусна от ареста Спас Василев от Кочериново, арестуван за машинация със самолетни билети за 490 лв.. Случаят е от 2012 година, когато Спас заблудил, че ще даде 10 билета на Иван Ралчев, който работи в ПИБ. Това обаче не случило и мъжът останал с празни ръце. Според съда има задоволително доказателства за това закононарушение, само че към момента прокуратурата не е повдигнала обвинявания на Василев по други 3 прокурорски преписки, които се водят против него. Тези материали са присъединени към делото за измамата от 2012 година, осведоми Канал 3.

" Не са събрани към момента доказателства, че Александър Николов от Париж е Спас Василев от Кочериново ", сподели арбитър Милен Михайлов. И макар че Василев към момента няма обвиняване за този случай, съдът не подцени данните в прокурорските преписки и реши, че в случай че той бъде пуснат на независимост може да извърши ново закононарушение.

Освен това съдът разгласи, че Василев може и да се укрие, в случай че бъде пуснат. Като доказателство за това магистратите се позоваха на петгодишното търсене на Василев и последното му задържане на 13 октомври при което той бил доведен принудително в ГДБОП.
Василев бе сбит пред съда и сподели единствено, че желае по-лека мярка за неотклонение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР