И Сливнишки герой пред отказване от Efbet Супер Волей В

...
И Сливнишки герой пред отказване от Efbet Супер Волей В
Коментари Харесай

Живко Желев: На 5 август ще излезем с решение за допуснатите отбори в Efbet Супер Волей

 И Сливнишки воин пред отричане от Efbet Супер Волей И Сливнишки воин пред отричане от Efbet Супер Волей
" В момента тече процедура по подадените поръчки от 14-те клуба за присъединяване в Efbet Супер Волей. Изискваме спомагателна информация от клубове, там, където считаме за належащо ", съобщи за BGvolleyball.com президентът на НВЛ Живко Желев.

" Съгласно Правилника на НВЛ, до 17,00 часа на 5 август ще излезем с решение за позволените и недопуснати тимове в Efbet Супер Волей. До тогава имаме оперативна работа по този въпрос и ще стане ясно какъв брой клуба ще вземат участие ", изясни Желев.
 Дунав (Русе) се отхвърли от Efbet Супер Волей Дунав (Русе) се отхвърли от Efbet Супер Волей
Той удостовери, че Дунав (Русе) е измежду клубовете, на които от НВЛ са изискани спомагателни документи, гарантиращи присъединяване в най-високото ни равнище на клубния волейбол.

" Да, прочетох мнението до медиите на сътрудниците от Дунав, само че не е правилно да го разясня преди да сме взели решение в НВЛ. Нека приключим с процеса по допускане и ще разясняваме. Нормално е да завишаваме критериите с всяка минала година, тъй като клубният волейбол става все по-привлекателен за бизнеса, а и усилва фрапантно и зрителската си публика. Затова сме длъжни да отговорим на упованията за предлаган артикул, който се развива, което се и опитваме взаимно с клубовете да вършим. В тази посока, на работната ни среща с клубовете, приехме някои промени в Правилника, които са към този момент отразени и входирани до УС на БФВ за одобряване ", добави той.

" Продължаваме да водим договаряния за ТВ-правата, и когато имаме финален резултат ще го обявим ", приключи Желев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР