И слънце да грее, и дъжд да вали, този Левски

...
И слънце да грее, и дъжд да вали, този Левски
Коментари Харесай

Левски е в криза, която не е виждана 60 години

И слънце да грее, и дъжд да вали, този Левски очевидно не може да победи. Това, а и доста други сходни викания, ще звучат по стадионите в идващия уикенд, откакто Станимир Стоилов и компания не съумяха да сложат завършек на тъгите си против Пирин Благоевград.

„ Сините “ стигнаха единствено до 1:1 против „ орлетата “, които бяха захвърлени на улицата преди мача. Както е известно, предприемачът Пол Белогур разгласи, че повече не може да устоя тима и трансферира акциите си на Общината. Гостите от София, които имаха поддръжката на близо 2000 свои последователи, поведоха още в 14-ата минута посредством Асен Чандъров, който се разписа от дузпа, само че в последните секунди на първата част профукаха с лекост задатъка си, а и с това и опцията да отърват майтапите по собствен адрес.

Вратарят Янко Георгиев пък през втората част сподели необикновен нюх при удари на Роналдо и Илиян Стефанов, с цел да „ помогне “ на гостите да се върнат 60 години обратно, написа „ Мач Телеграф “. Те изравниха антирекорда си от сезон 1962/1963 – 10 следващи турнирни мача без победа!

Този път обаче серията, която започва през октомври предходната година е още по-лоша. Треньорът Кръстьо Чакъров и предшествениците на Пламен Андреев и компания, бяха записали 8 равни и 2 загуби при голова разлика 8:10. Сега обаче ситуацията е още по-зле – 7 ремита и 3 неуспеха. Единствено головата разлика е съвсем идентична – 6:9.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР