и ще премерят сили днес в Стара Загора в мач

...
и ще премерят сили днес в Стара Загора в мач
Коментари Харесай

Локо ще търси срещу Берое първа победа през новия сезон

и ще премерят сили през днешния ден в Стара Загора в мач от третия кръг на efbet. Срещата е с начален час 18:30 часа, а основен арбитър ще бъде Станислав Тодоров.

Домакините от Берое не престават да имат селекционни проблеми и дефицит на играчи. След съвършения старт и победа над Ботев (Враца) в последния кръг момчетата на Петър Хубчев отстъпиха на Арда с минималното 0:1, като и в двата мача треньорът не съумя да запълни групата си от футболисти. Все отново в медиите се появи информация, че задграничен ляв бек е дошъл на проби при " заралии ", само че публична вест от страна на клуба няма.
 Чужденец пристигна на проби в Берое Чужденец пристигна на проби в Берое
Локомотив (София) от своя страна сигурно ще желае да усъвършенства представянето си и да грабне първи три точки. В първия кръг " железничарите " отстъпиха на Черно море, само че по-късно демонстрираха добра игра против ЦСКА - София. Локомотив бе покрай това да грабне успеха против " алените ", само че гол в последните минути попари очакванията им и по този начин ги остави единствено с 1 точка след първите два кръга. През седмицата " железничарите " получиха и сериозна санкция от БФС в размер на 5300 лв. поради дейностите на почитателите по време на дербито с ЦСКА - София.
24  Локомотив (София) - Берое
През миналия сезон Берое съумя да победи и в двата мача. Първо " заралии " се постановиха с 1:0 като хазаин, а по-късно смачкаха с 3:0 и като посетители.

БЕРОЕ - ЛОКО (СОФИЯ)

Вероятни сформира:

Берое: Караджов, Стоянов, Пиргов, Динков, Николов, Юсеин, Мечев, Траоре, Тунгара, Георгиев, Мартис.

Локо (Сф): Любенов, Хаджиев, Кацаров, Диас, Орачев, Милошев, Матеус, Рапосо, Франса, Бакалов, Димитров.

Начален час : 18:30
Стадион : " Берое "
Главен арбитър : Станислав Тодоров

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР