и се наричат Кики и Диди. Знам го от парламента.

...
и се наричат Кики и Диди. Знам го от парламента.
Коментари Харесай

Бившият пиар на ПП направи прогноза за състава на служебния кабинет на Главчев

и се назовават Кики и Диди. Знам го от Народното събрание. Много хора го знаят. Това сподели в изявление за " Нова телевизия "  бившият пиар на Политическа партия Диана Дамянова.

" Кучето е заровено в листата, от който президентът  трябваше да избира. Конституцията е направена на баница с тези промени. Имало е алтернатива. Конституционалисти споделят, че е можело кабинетът на Денков да докара до избори. Можело е в този лист да се сложат заместник-председателите на Народното събрание (НС) и по този начин нямаше да е целия от ", уточни Дамянова, която работеше с " " като пиар.

" Истината е, че тази Конституция е писана да се погаси някакъв период. Ако в действителност някъде в света ви дадат да извършите план от 69 елементи, а вие извършите единствено една, ще ви уволнят на секундата. Тук по този начин е направено. Вчера Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския споделя, че е сюрпризиран, че са пристигнали избори. Тези промени не са правени с оглед бъдещето на България, а са правени, просто с цел да бъдат направени ", продължи тя.

Изборът на Димитър Главчев  Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в е изцяло натурален, добави Дамянова.

Тя направи прогноза какъв може да е съставът на кабинета " Главчев ".

" Служебният кабинет е политически кабинет. Логично е в него да има политически свързани хора. Не е скандал, разумно е. Очаквам, че това ще бъде един рационален кабинет. Той е логичен човек. Самият той ще направи равно далечен кабинет, ще се опита да уйдиса на всички. Друг въпрос е доколко ще се съобрази с алените линии на някои демократични сили. Истината е, че договарянията са зациклили на тематика личен състав. Политическият проблем на България е следният - Политическа партия, или каквато друга мощ да се яви, би трябвало да реши огромния въпрос, могат ли да санкционират, до момента в който съуправляват. Аз ще ви кажа: " Не, не могат! ", сподели още Дамянова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР