И с население от само 494 в Сандей, доставката е

...
И с население от само 494 в Сандей, доставката е
Коментари Харесай

Собственикът на магазин в Сандей по погрешка поръчва 720 великденски яйца - повече от цялото население на острова

И с население от единствено 494 в Сандей, доставката е задоволителна, с цел да даде на всеки гражданин на острова единствено по едно и половина великденски яйца.

„ Поради арогантността си седях тук, мислейки си, че [компанията за доставка] в действителност се е объркала “, сподели господин Дафид, който има Sinclair General Stores, пред Sky News.

„ Мислех си, че те ни бяха изпратили прекалено много яйца. Но когато отидох да се оплача, разбрах, че грешката е напълно моя, а не тяхна. пристигна с концепцията да разиграе 100 от великденските яйца на един късметлия.

„ Правим доста надпревари тук, хората го харесват “, сподели 39-годишният мъж, добавяйки, че когато се разчу, че „ светът полудя “. Снимка: Dan Dafydd/Sinclair General Stores

„ Една от компаниите на острова пусна обява, с цел да се подиграе, само че също по този начин ни помогне в напъните ни да продадем билети, а по-късно радиото на Оркни го хвана.

„ Оттогава светът като че ли е полудял по тази дребна глупава история по какъв начин съм поръчал прекомерно доста великденски яйца! “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР