И председателят на Партия АБВ Румен Петков отново защити изграждането

...
И председателят на Партия АБВ Румен Петков отново защити изграждането
Коментари Харесай

Лидерът на АБВ Румен Петков отново защити изграждането на АЕЦ Белене

И ръководителят на Партия АБВ Румен Петков още веднъж отбрани построяването на АЕЦ " Белене " в България. Петков изрази безпокойствие, че в показаната от страна на Българска социалистическа партия " Визия за България " няма дума за " Белене ", нещо, което обаче по думите на Петков, е доста ясно дефинирано в Доклада за националната сигурност, импортиран в петък от държавното управление в Народното събрание, оповестява Българска национална телевизия.

Румен Петков - ръководител на Политическа партия АБВ: Даже тук би трябвало да подчертая, с приветствие, към държавното управление, не знам за какво бяга от вниманието и на медиите, и на обществото - в този отчет на три места се загатва нуждата от построяването на нуклеарната централа в " Белене ". И е въпрос на справедлива нужда за гарантиране на енергийната ни сигурност за идващите 50 години.
АБВ сезира редица държавни институции за серия нарушавания, осъществени в Брезово, Търговище и Девня. В Брезово Общинската изборна комисия не приключва мандата на кмет, който е с влезнала в действие присъда, съобщи ръководителят на партията Румен Петков.

В Търговище АБВ са подали сигнал в прокуратурата против ръководителя на общинските съветници на ГЕБР. Той, по думите на Петков, бил закупил и препродал през последните 10 години 20 парцела на обществено слаби хора. От АБВ разкриха и нередности в община Девня - 4 хиляди декара били подарени на компания с уставен капитал от 2 лева, която била обвързвана с кмета.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР