И ПП-ДБ решиха да държат под око министрите за тяхната

...
И ПП-ДБ решиха да държат под око министрите за тяхната
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Габриел да докладва писмено всяка седмица какво прави за приемането ни в Шенген

И ПП-ДБ взеха решение да държат под око министрите за тяхната работа. След като съпредседатиелят на Движение за права и свободи Делян Певски изиска министър председателят Денков документално да осведоми Народното събрание какво прави по проблема с " Лукойл " от ПП-ДБ пък насочиха вниманието си към вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел. 

 

Те насочиха публично питане към нея какви ограничения ще предприеме до края на годината за приемане на страната в Шенгенското пространство.


" Наблюдаваме непрекъснатите старания на премиера акад. Николай Денков, както и на обособени народни представители от ръководещото болшинство, за ускорено привършване на процедурата по приемането ни в Шенген, само че със угриженост означаваме по-слабата интензивност на Министерство на външните работи в отстояването на тази цел ", се споделя в позицията на ПП-ДБ.

За да не рискуват евроатлантическата посока за развиване на България, те ще изискват от вицепремиера Габриел доклад за вяска седмица в писмена форма, пишат още от обединението ПП-ДБ.

Мария Габриел е единственият представител на ГЕРБ-СДС в кабинета " Денков ".

 

Миналата седмица в взаимна самодейност водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски с общо писмо желаеха от премиера Николай Денков да им се регистрира какво е направило държавното управление, с цел да извърши съглашението с протестиращите миньори и енергетици.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР