и отново ще зарадват децата, които обичат да карат ски.

...
и отново ще зарадват децата, които обичат да карат ски.
Коментари Харесай

„Пампорово“ АД и община Смолян пак ще зарадват децата с безплатен лифт

и „ още веднъж ще зарадват децата, които обичат да карат ски. Новото е, че от първи март малчуганите ще употребяват гратис всеки ден две пътнически въжени линии - №3 и №6. Те ще са без ограничавания за подрастващите до края на зимния сезон.
Родителите, които желаят тяхното дете да употребява въжените линии, би трябвало да отидат до центъра за информация и услуги на жителите в община Смолян, с цел да бъдат завършени документите и да им бъде предоставена безвъзмездна поименна карта. Издаването им стартира от през днешния ден, 19 февруари, оповестиха от локалната администрация.
 По 500 лева на бебе ще дава община Смолян По 500 лева на бебе ще дава община Смолян
По 500 лева на новородено или осиновено дете ще дава община Смолян с решение на локалния парламент от през днешния ден. Вносител на докладната беше година..
За седма поредна година Община Смолян и „ Пампорово “ АД подписаха съглашение за за всички възпитаници от община Смолян на възраст от 7 до 18 години.
През годините над 1600 деца, проведени групово и самостоятелно, се възползваха от самодейността.
„ Съвместното осъществяване на тази самодейност е от голямо значение за одобряването, израстването и развиването на децата ни в практикуването на зимните спортове, което считаме, че е от изключителна значимост за възпитанието и здравословния метод на живот на подрастващите. Благодаря и на управлението на „ Пампорово “ АД за грижата към нашите деца “, уточни кметът.
От курорта припомнят, че е наложително спазването на противоепидемичните ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР