И ОДМВР-Пазарджик потвърди анонсираната по-рано днес от Фокус рокада и

...
И ОДМВР-Пазарджик потвърди анонсираната по-рано днес от Фокус рокада и
Коментари Харесай

Официално: Даниел Луков оглави ОД на МВР в Пазарджик

И ОДМВР-Пазарджик удостовери обявената по-рано през днешния ден от " Фокус " рокада и на върха на Областната дирекция в града.  

Със заповед на Министъра на вътрешните работи господин Калин Стоянов от през днешния ден старши комисар Даниел Луков оглави регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик. Той бе показан пред управителния състав от заместител министъра на вътрешните работи господин Стоян Темелакиев. Досегашният шеф на ОДМВР-Пазарджик старши комисар Иван Зеленков остава в системата на Министерство на вътрешните работи, като е преназначен на друга служба. 

Старши комисар Даниел Луков е на 45 години. Завършил е Академията на Министерство на вътрешните работи и е в структурите на вътрешното министерство от 2004 година. Заемал е разнообразни изпълнителски и управителни длъжности в районни ръководства в столицата, в Столична дирекция на вътрешните работи и в Групово дело " Борба с проведената престъпност ". Последно заеманата от него служба е шеф на отдел в ГДБОП-МВР, оповестиха за " Фокус " от ОДМВР-Пазарджик
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР