И не спират да се заиграват с нея и в

...
И не спират да се заиграват с нея и в
Коментари Харесай

Константин и Преслава скъсват поршето му от бъзици

И не стопират да се заиграват с нея и в обществените мрежи. Актуалното возило на Коцето се трансформира в атракциона на интернет, откакто гордият му притежател не се свени да пуска свежи майтапи с него. Комбина в шегичките му прави Преслава и съвсем като вярна женичка му се връзва на акъла. След като Константин показа поршето си с ударната поддръжка на Фънки, наред са номерата с мацката зад кормилото. Е, или най-малко на предната седалка. И тук на помощ идва колежката му.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Preslava (@preslava_official)

Първото видео на двамата герои по тематиката изправи пред заплаха вратата на първокласната кола. Почти пред инфаркт изпълнителят не съумя да пресметне дистанцията до стената и напряко си очакваше Преслава да му тресне вратата със размах. Почитателите им очевидно се забавляваха на клипчето, което очевидно им даде мотив да не престават в същия дух.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7)

Новото видео пък показва Константин на инспекция за скърцането на вратата. И чудейки се по какъв начин да постъпи с придобивката си, поглежда вътре и вижда вярната си приятелка да се превива от смях – тъкмо като ужасяващо скърцащата врата на возилото. Така Преслава и компания дадоха концепция на почитателите си за нов сериал. И както означи внимателен обожател, единствено Софи Маринова липсва, с цел да подправи манджата.

Автор: Инстаграм

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР