И най-бързата кола явно е толкова бърза, колкото са… софтуерните

...
И най-бързата кола явно е толкова бърза, колкото са… софтуерните
Коментари Харесай

Софтуерен проблем забавя дългоочакваната премиера на Audi E-Tron

И най-бързата кола очевидно е толкоз бърза, колкото са… софтуерните ъпдейти за нея. Въпреки, че джипът Audi E-Tron се създава от цяла безкрайност, той към момента не е покрай премиерата си. Немският колос разгласи, че я забавя с цели четири седмици поради „проблем с създаването на софтуер“.
Промените в неназованата стратегия изискват Audi още веднъж да изиска протоколи по сигурността. Защото към този момент живеем във време, когато очевидно даже един мощен автомобил не може да тръгне свободно по пътищата , в случай че някой някъде не е актуализирал няколко реда команди за него.

Забавянето не е съдбовно единствено по себе си, защото Audi E-Tron и до момента се очакваше през второто тримесечие на 2019 година В централата на Audi обаче сигурно не се радват на това, защото компанията обезверено се пробва да изпревари появяването на съперника Mercedes EQC.

Но това даже не е единственият проблем. Източници на авторитетния Bild am Sonntag настояват, че компанията води тежки договаряния с LG Chem по отношение на цената на батериите на E-Tron. Южнокорейците желаят да вдигнат таксата с 10 % поради високото търсене, което на собствен ред като нищо ще се отрази на крайната цена на модела. Засега нито една от фирмите не разяснява, само че в случай че обстановката е такава, сигурно премиерата на автомобила става още по-объркана.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР