И гаджето на Кристиан Николов, който дрогиран помете журналиста Милен

...
И гаджето на Кристиан Николов, който дрогиран помете журналиста Милен
Коментари Харесай

Арестуваха и гаджето на убица на Милен Цветков

И гаджето на Кристиан Николов, който дрогиран опустоши журналиста Милен Цветков и аргументи гибелта му на Великден, е в ареста. Тя е четвъртият арестуван за зверската злополука на столичния бул. „ Черни връх ”. Цветков спрял на червен светофар, когато с над 100 км/ч Кристиян се забил с джипа си Ауди Q7 откъм гърба в колата на журналиста. Тя изхвърчала на 20 метра. Цветков издъхна в колата за спешна помощ на път за болничното заведение

Гаджето на Кристиан и другото момче, наследник на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, са пътували в джипа, само че досега отхвърлят подпомагане на следствието.

Георги Иванов и Симона Цветкова, на 21 година, са напуснали местопроизшествието незабавно, откакто е станала злополуката. Момичето е издирено и е арестувано късно нощес, откакто е отказало подпомагане на следствието. Не е ясно за какво са напуснали колата след случая.

Симона се е возила на задната седалка на джипа, ръководен от Кристиан. Тя е отказала да дава пояснения и да дава отговор на въпроси на проверяващите, оповестява Българска национална телевизия.

Двамата са основни за следствието очевидци. Те би трябвало да кажат къде са били преди Кристиан да се качи на автомобила, както и дали са знаели, че той е под въздействието на опиати, когато е седнал да ръководи автомобила. Това също може да се счита за закононарушение, когато се знае, че някой е използвал опиати и все пак не му попречи да ръководи автомобила.

Първоначалната информация беше, че единствено Георги е напуснал мястото на злополуката, а Симона е останала. Оказа се, че и тя е напуснала.

Междувременно стана ясно, че фамилията на Кристиан на пожар трансферира парцели. Юристи настояват, че това се прави, с цел да се окаже, че семейството не има нищо и по този начин няма какво да й се вземе при предстоящето наказателно произвеждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР