И.ф. главен прокурор на България Борислав Сарафов изтъкна пред обвинители

...
И.ф. главен прокурор на България Борислав Сарафов изтъкна пред обвинители
Коментари Харесай

Сарафов похвали пловдивската прокуратура пред турския си колега

И.ф. основен прокурор на България Борислав Сарафов посочи пред обвинители от Турция положителната работа и организация на пловдивската прокуратура по всички типове каузи. Това стана по време на визитата му в града на тепетата.

Сарафов и сътрудника му от Турция Бекир Шахин се срещнаха с управлението на пловдивските Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура. Визитата е част от работно посещаване на делегация обвинители от турския Върховен апелативен съд в границите на интернационален семинар за противопоставяне и обезвреждане на терористични закононарушения, който се организира у нас.

В срещата участваха заместничката на Сарафов Мария Павлова, шефовете на апелативната прокуратура в Пловдив Тодор Деянов, на окръжната - Ваня Христева, заместниците й, районният прокурор Петър Петров, шефът на полицията в региона ст. комисар Георги Чергов и Гергана Мутафова от Висшия прокурорски съвет.

Пловдивските магистрати показаха структурата и работата на трите прокуратури, а Гергана Мутафова описа за действието на Висшия прокурорски съвет и последните промени в Конституцията на Република България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР