И е все повече явно, че използването на името на

...
И е все повече явно, че използването на името на
Коментари Харесай

Съпругата на Нотариуса се закани да съди всеки, който излезе и петни името ѝ

И е от ден на ден очевидно, че потреблението на името на Мартин Нотариуса в този момент извършва най-вече политически цели, в сравнение с някакви други

Съпругата на Мартин Божанов – Нотариуса ще съди всеки, който популяризира клюки по неин адрес. Защото истината е, че убийствата на надалеч по-големи риби, свързани с прехода и ъндърграунда отекнаха единствено за дни, до момента в който името Мартин Божанов – Нотариуса към този момент тече и от чешмата.

И е от ден на ден очевидно, че потреблението на името на Мартин Нотариуса в този момент извършва най-вече политически цели, в сравнение с някакви други.

Днес народните представители изслушаха министъра на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов по отношение на активността на Мартин Божанов. Силовият министър за следващ път през днешния ден отхвърли въобще да е познавал убития.

И тъй като Божанов е относително дребна риба, всичко, обвързвано с него, би могло да бъде експлоатирано относително безвредно, комфортно, за всевъзможни политически и пропагандни цели, нещо което сигурно към момента никой не прави в такава степен с името на Алексей Петров или Красимир Каменов – Къро. Но това съпоставяне, несъмнено, звучи смешно, тъй като разликата сред Нотариуса и последните двама е в галактически размер.

Съпругата на Мартин Божанов –  Гергана, дефинира обстановката като безумна от позиция на шума към неговото завещание, което се оказва извънредно хиперболизирано.

 „ Аз съм индивидът, който би желал тази безумна обстановка да се позволи допустимо най-бързо. Никога не съм желала да обирам никого. Независимо от развалените връзки на дъщерята Мария Божанова със брачна половинка ми, за които тя сама призна в телевизионния ефир. Независимо от обстоятелството, че брачна половинка ми 28 години не беше виждал първия си наследник Любен. Син, който в никакъв случай не потърси татко си и който към днешна дата употребява гибелта му за известност и пиар акции. Независимо от обстоятелството, че майката на щерка му Мартина – Адриана Симеонова подава голям брой изфабрикувани сигнали против него приживе.

 Става въпрос за компания, която сега няма шеф и единствените разновидности са или да бъде свикано Общо заседание на което да бъде реализирано взаимно-удовлетворяващо решение, или въпросните компания да бъде оповестена в неплатежоспособност и разпродажба, тъй като сега е без шеф “, изясни Гергана Божанова.

 „ Всичко обвързвано с това завещание, е толкоз просто, че няма накъде. Има наследници, законът ясно е посочил какво ще наследят. Същият този закон е посочил и пътя, по който това може да случи. Гарантирам, че не просто не съм човек, който би правил пречки, а съм човек, който търси справедливото решение. Също по този начин декларирам, че ще осъждам всеки, който излезе да петни името ми, да популяризира клюки и лъжи по мой адрес. Всичко си има граници “, съобщи още Гергана Божанова.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР