И двата опита днес да се проведе поправителна сесия на

...
И двата опита днес да се проведе поправителна сесия на
Коментари Харесай

Провали се и днешната сесия в Пловдив за Панаира

И двата опита през днешния ден да се организира " поправителна " сесия на Общинския съвет в Пловдив, на която да се промени провокиралото митинги решение за собствеността на общината в Панаира, се провалиха. Кворум нямаше нито в 9:00 часа, нито час по-късно, заяви. За следващ път в заседалната зала нямаше нито един представител на ГЕРБ и Автентична лява Българска социалистическа партия. Присъстваха всички, които се пробват да спрат решението - " Демократична България ", " Кауза България ", " Съюз за Пловдив ", част от съветниците от ЗС, на Вътрешна македонска революционна организация и самостоятелните група Слави Георгиев и Георги Величков.

Днес съветниците трябваше да разискват, с което представителят на общината в сдружението " Пълдин Туринвест " бе акредитиран да гласоподава за увеличение въздействието на предприемача Георги Гергов в него. Сутринта обаче на работа се явиха единствено 19 от 51 съветници, а на последвалия опит да се свика нова сесия в 10:00 часа към първичната група се бяха включили единствено още двама общинари.

За през днешния ден се чака и привикване на общо заседание на " Пълдин Туринвест ", на което ще бъде прокарано увеличението на капитала в интерес на Гергов. Решението провокира митинги в Пловдив и притегли вниманието на депутатите от района. Днес също е плануван митинг - за 13:00 ч. пред хотел " Санкт Петербург ".

Предистория:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР