И двамата служители на Български пощи, които обявиха гладна стачка,

...
И двамата служители на Български пощи, които обявиха гладна стачка,
Коментари Харесай

Изплатено е дължимото на служителите от пощите, обявили гладна стачка

И двамата чиновници на Български пощи, които оповестиха гладна стачка, към този момент са си получили парите, които се начисляват за прослужено време, както и ваучерите за храна, заяви изпълнителният шеф на предприятието Деян Дънешки.
Изплатено е дължимото и на още 3-ма души, които не бяха получили ваучери и пари. И петимата са членове на профсъюз " Защита " в Български пощи.
Дънешки изясни, че причина за забавянето на средствата е, че тези чиновници не са се били включили към Колективния трудов контракт:
" Когато те са се включили към КТД, са си получили съответните хонорари. Всички ваучери са им изплатени, всичките придобивки, които КТД планува, те са си получили. Към момента гладната стачка безусловно няма никакъв претекст. Всеки може да стачкува по избор. В момента аз не съм известен, че има още стачкуващи хора ".
Директорът на Български пощи добави, че още двама чиновници, които са в болнични, не са получили ваучери и пари, само че те ще им бъдат изплатени, когато се върнат на работа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР