И докато се очаква да бъдат похарчени £230 милиона за

...
И докато се очаква да бъдат похарчени £230 милиона за
Коментари Харесай

Баржите и базите на RAF са по-скъпи от хотелите за настаняване на търсещи убежище - наблюдател

И до момента в който се чака да бъдат изхарчени £230 милиона за създаването на четири различни места до края на март, единствено две са отворени до момента - и те бяха подслонени единствено към 900 души до края на януари.

В резултат на това прегледите на успеваемостта към този момент оцениха Министерството на вътрешните работи като „ алено “, което значи, че задачите му за осъществяване наподобяват „ непостижими “.

Ръководителят на NAO, Гарет Дейвис, сподели, че до момента в който държавното управление е " постигнало прогрес " в намаляването на броя на хотелите с 60 от 398, употребявани преди януари, то е " претърпяло загуби и нараснал риск " посредством " бързото придвижване на проектите си за основаване на огромни обекти ".

Той прикани Министерството на вътрешните работи да „ обмисли научените уроци " и да „ усъвършенства координацията “ с локалните управляващи.

Въпреки това, министърът на вътрешните работи в сянка на лейбъристите Ивет Купър назова заключенията „ смайващи “ и упрекна министър-председателя Риши Сунак, че е „ извел хаоса и неуспеха на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР