И добави, че демократите трябва да работят в момента“, за

...
И добави, че демократите трябва да работят в момента“, за
Коментари Харесай

Председателят на групата на прогресивните партии предупреждава, че Джо Байдън отблъсква мюсюлманските гласоподаватели с разрешаването на конфликта Израел-Газа

И добави, че демократите би трябвало да работят „ сега “, с цел да укрепят уязвимостите, разкрити в тази коалиция преди нея беше прекомерно късно.

„ Вижте, аз съм покровител на президента Байдън и ще продължа да бъда “, сподели конгресменката, макар че твърди, че екипът на президента е „ отчуждил големи общности “ с непоколебима поддръжка за военната акция на Израел. Смята се, че повече от 14 000, най-вече цивилни, са починали в Газа, до момента в който кървавата блокада на компактно натъпканата територия продължи тази седмица след края на примирието.

„ Трябва да бъдем реалисти във връзка с това и ние би трябвало да свърша работа тъкмо в този момент, с цел да се оправя с това “, сподели тя.

Предупрежденията на конгресмена се удостоверяват от социологически изследвания. Проучванията демонстрират, че възходящ сегмент от партията на господин Байдън, по-специално по-младите гласоподаватели, дамите и небелите гласоподаватели, не утвърждават оправянето на администрацията с рецесията. В обществените медии активистката левица се сплоти зад пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР