Hyundai ще заменят Андреас Микелсен от състава си за рали

...
Hyundai ще заменят Андреас Микелсен от състава си за рали
Коментари Харесай

Hyundai отписват Микелсен от рали Франция

Hyundai ще заменят Андреас Микелсен от състава си за рали Франция - четвърти кръг от сезона в Световния рали шампионат (WRC). На негово място ще започва четвъртият им водач - Дани Сордо. По проект Микелсен трябваше да взе участие във всичките 14 кръга от календара, както и Тиери Нювил, до момента в който Себастиен Льоб и Дани Сордо щяха да си поделят третия автомобил.

Въпреки това привличането на деветкратния първенец Льоб усложни обстановката в отбора и управлението реши да даде поле за изява и на Льоб, и на Сордо на рали Корсика (Франция), където двамата водачи имат мощни резултати през годините.

Hyundai axes Mikkelsen for Corsica - https://t.co/UIIuWNYJAy pic.twitter.com/dXXPgTZJGf
— WRC (@OfficialWRC) February 19, 2019
Микелсен не съумя да изстиска най-хубавото от Hyundai предишния сезона, а от началото на 2019-а отпадна в Монте Карло, до момента в който се бори за подиум, само че съумя да финишира четвърти в Швеция през миналия уикенд.

Отборът, основан в Германия, е напрегнат от корейския производител, който желае международната купа да бъде извоювана този сезон след двата пропуснати шанса през 2017 и 2018 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР