Hyundai Motor Group обяви, че компанията е създала интелигентна система за

...
Hyundai Motor Group обяви, че компанията е създала
интелигентна система за
Коментари Харесай

Hyundai Motor разработи интелигентен въздушен филтър

Hyundai Motor Group разгласи, че компанията е създала интелигентна система за филтриране на въздуха в купето на автомобила.

Новата система Smart Air Purification наблюдава непрекъснато качеството на въздуха в купето и автоматизирано филтрира постъпващия въздушен поток, до момента в който той не доближи допустимо най-високото равнище.

От Hyundai Motor разясняват, че новата система съчетава в себе си новаторски филтриращи решения и технологията е в положение да отстрани фини частици още преди водачът и неговите спътници да влязат в интериора на транспортното средство. Новата технология, която по всяка възможност ще намери място в серийните представители на Hyundai и Kia, продължава да действа и по време на цялото пътешестване.

Водачът и пасажерите могат да следят качеството на въздуха в купето чрез допълнителен интерфейс на бордовата система, като замерванията са в реално време и се иозбразяват под формата на скала с 16 деления. Оценката на качеството се прави въз основата на стандарти KECS (Korea Environmental Corporation Standards), като от Hyundai са възприели четиристепенна индикация- Отлично, Добро, Приемливо и Лошо.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР