Хю Грант разкри, че петте му деца са пристрастени към

...
Хю Грант разкри, че петте му деца са пристрастени към
Коментари Харесай

Хю Грант: Отчаян родител съм

Хю Грант разкри, че петте му деца са пристрастени към смарт телефоните си. Актьорът признава, че е обезпокоен от въздействието на устройствата върху отрочетата си, само че пък те били единственото нещо, което озаптявало малчуганите, и за това той не им ги отнемал.

„ Умните родители нормално не разрешават на децата си да употребяват телефони, нали? Е, ние не сме умни родители, ние сме обезверени. Оставяме ги да си играят, тъй като единствено по този начин има успокоение. По-големите напряко са вманиачени – не знам какво да вършим. Аз ненавиждам телефона си. На снимачаната площадка даже не го взимам със себе си – оставям го в хотелската стая. Между повторенията чета книга, поддържам връзка с екипа, фантастично е “, споделя Грант пред „ Saga “.

Петте деца на артиста са на по 8 или по-малко години. Той има две отрочета от някогашната си Тинглан Хонг и три от брачната половинка си Анна Ебърстийн.

Грант споделя още, че е завършил с сантименталните комедии.

„ Вече съм остарял и противен за тях. Най-накрая. Горд съм с филмите ми – множеството бяха занимателни, само че е отлично, че към този момент не съм млада звезда. Днес избирам да се занимавам с по-сериозни и комплицирани персонажи “, добавя артистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР