HyperX, дъщерна марка на компанията Kingston Technology, съобщи за началото

...
HyperX, дъщерна марка на компанията Kingston Technology, съобщи за началото
Коментари Харесай

RAM модулите памет HyperX Predator DDR4 RGB получиха подсветка с инфрачервена синхронизация

HyperX, дъщерна марка на компанията Kingston Technology, заяви за началото на доставките на модулите оперативна памет Predator DDR4 RGB. Основната отличителна линия в модулите е съществуването на LED RGB осветяване с инфрачервената технология за синхронизация HyperX Infrared Sync. Във всеки модул е вграден инфрачервен датчик, който обезпечава синхронизация на прилежащите модули. Освен това се поддържат известните системи ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion и MSI Mystic Light Sync.
Капацитетът на един модул е 8 GВ, а за купувачите се оферират комплекти с общ размер от 16 GB (2 x 8 GВ) и 32 GB (4 х 8 GВ). Производителят оповестява за поддръжката на профилите Intel XMP 2.0 и обезпечена работа в режим на DDR4-2933 при тайминги 15-17-17 и напрежение 1,35 V. За съпоставяне, обсегът на HyperX Predator DDR4 (без осветлението) наподобява доста по-широк: в листата са показани модули с размер 4 – 16 GВ, функциониращи на честотите от 2400 Mhz до 3600 Mhz.



Всеки модул е изработен от текстолит с черен цвят и е оборудван с нископрофилен черен нагревател от алуминий. Пълната височина, дружно с радиатора е 42,2 мм. Представените модули оперативна памет HyperX Predator DDR4 се популяризират с доживотна гаранция от производителя. Препоръчителната цена на новите артикули не е оповестена, само че за съпоставяне комплектът HyperX Predator 16GB (2x 8 GB) DDR4-3000 струва към $225.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР