“Хумористично и леко смешно е съвпадението със смяната на външния

...
“Хумористично и леко смешно е съвпадението със смяната на външния
Коментари Харесай

Кирил Петков обяви, че ПП се замислят дали да не искат оставката на Росен Желязков

“Хумористично и леко смешно е съвпадението със промяната на външния министър Стефан Димитров и с неодобрението му от водача на ГЕРБ Бойко Борисов ”. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Петков съобщи, че обмисля да изиска и оставката на ръководителя на Народно събрание Росен Желязков поради това, че не е разрешил чуване на шефа на НЗОК Станимир Михайлов в зала до момента в който се е гласувала оставката му.

“Това, което мен ме учудва, е, че хора с толкоз доста политически опит, нали те постоянно ни упрекват, че нямаме политически опит, направиха толкоз доста неточности толкоз бързо. За една седмица да дадеш доверие на двама министри, по-късно да ги оттеглиш, да имаш министър-председател, който чува от един политически водач коментар и в идната минута безусловно реагира. И по-късно политическият водач, в тази ситуация Бойко Борисов, да каже " това беше една случайност ". Аз мисля, че дори е леко хумористично, то е толкоз необикновено, че чак е леко смешно ", сподели още Петков.

" Влизаме в " Майстора и Маргарита " - всичко стартира да става допустимо. Мисля, че българският народ е задоволително рационален, с цел да си направи избора. След изборите - или се връщаме в годините, когато едни хора ни вършат на смешни с техните реплики, неточности и позвънявания, или ще имаме естествена европейска страна. С наслаждение бих подкрепил избор на съмнение, казусът е, че не е конституционно аргументиран ", разяснява още съпредседателят на Политическа партия. 

На въпрос за вота на съмнение към служебното държавно управление, иницииран от " Възраждане ", Петков уточни, че на драго сърце би го подкрепил, само че казусът бил, че не е конституционно аргументиран.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР