Хуморът и душевното състояние са нещо много любопитно: както всичко

...
Хуморът и душевното състояние са нещо много любопитно: както всичко
Коментари Харесай

Храни за добро настроение

Хуморът и душевното положение са нещо доста любопитно: както всичко в логиката на психиката, това зависи от доста фактори и да бъдем в положително или неприятно въодушевление, не всеки път зависи от това дали сме получили положителни или неприятни вести.

Генетиката, прекарванията, които сме имали, шансът ни през тази седмица... и даже храната играят доста значима роля за положителното въодушевление.

КАКВА Е ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ТОВА, КОЕТО ЯДЕТЕ, И НАСТРОЕНИЕТО Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)?

Тялото ни е като камина. Работи с гориво (храна), което изгаря, с цел да генерира сила. В случая, с цел да можем да се движим, да дишаме и така нататък

Като всяка камина, ние можем да работим с гориво с по-високо или по-ниско качество. По-ниското качество нагрява, да, само че това или ще отнеме повече време, или ще бъде доста по-малко дейно. Следователно, постоянно са нужни качествени съставки, с цел да поддържаме здравословна диета. И тук положителното въодушевление играе основна роля.

Сега да, ще изброим лист с 7 храни, с цел да имате положително въодушевление. Да вземат под внимание!

1. Ядки и млечни артикули

В съвършена композиция ядките и млечните артикули се допълват отлично. И двете имат тиамин (витамин В1). Известно като вещество за въодушевление, то е належащо на мозъка да създава серотонин.

2. Банани

Бананът е най-пълноценният плод. Освен че е плод на любовта, той е богат на калий и витамин В6, идеално допълнение, което оказва помощ за „ преобразуването “ на триптофана в серотонин.

Освен че имат положително въодушевление, бананите са изобилен плод с добър ресурс от фибри.

3. Орехи

Орехите са най-пълноценните сушени плодове. Те имат доста изгоди за тялото. Широкото им наличие на омега-3 служи за контролиране на настроението, което усъвършенства прочувствената ни непоклатимост и балансира настроението.

4. Боровинки

Тези дребни сини плодове обезпечават доста изгоди за нашето тяло, в това число антидепресантни резултати. Това се дължи на високото наличие на витамини от разнообразни типове и на засищащия му потенциал с негативен калориен банкет (прекарвате повече сила за усвояването им, в сравнение с те осигуряват).
Защо когато се нахраним, ни се доспива
Вероятно постоянно ви се случва да ви се доспи незабавно откакто се нахранили. Това значително пречи на продуктивността ви денем....
Прочети повече
5. Шоколадов сладолед

Да, съществени сме. Освен това кой не обича шоколадова фунийка, с цел да му повдигне настроението?

Знае се, че сладоледът покачва равнищата на триптофан в тялото ни, увеличавайки " запаса " на тялото от серотонин. От друга страна е потвърдено, че шоколадът е ефикасен за балансиране на настроението.

Комбинирането на тези две неща ни дава ободрителен сладолед с равен и сладостен усет, обичан на децата. А какво може да бъде по-щастливо от дете? Е, момче с по-голяма шоколадова фунийка за сладолед. Неопровержимо доказателство.

6. Сьомга
Ето по какъв начин да ядем повече и да смъкваме килограми
Да ядеш повече, с цел да отслабнеш - по какъв начин е допустимо? Колкото и налудничаво да звучи, това е напълно действително. Може би сте чували някоя в...
Прочети повече
Сьомгата е синя риба, известна със своите потребни свойства върху човешкото тяло. Рибата с розово месо като се изключи че е вкусна, е с високо наличие на омега-3, както и орехите.

От друга страна, потвърдено е че има съставни елементи, които са структурно сходни на валпроева киселина - лекарство, употребявано за стабилизиране на измененията в настроението.

8. Авокадо

Авокадото е една от тези храни, които би трябвало да се ядат няколко пъти седмично. То е доста богато на витамин Е, с антиоксидантен резултат и витамин В6, превъзходен за поддържане на оптимално въодушевление.

В допълнение към това съдържа минерали като калий или магнезий.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР