Хубаво е, че този път има редовно правителство. Ние сме

...
Хубаво е, че този път има редовно правителство. Ние сме
Коментари Харесай

Татяна Дончева: При следващи избори ИТН няма да влезе в парламента

Хубаво е, че този път има постоянно държавно управление. Ние сме с спечелилите, " Изправи се БГ! Ние идваме! " сме близки с " Продължаваме промяната ". Каквото зависи от нас ще помогнем на тази четворна коалиция, на това ръководство. Една част от тези хора са новаци в политиката, би трябвало да проявим самообладание.

Това съобщи пред Българска национална телевизия Татяна Дончева от гражданската коалиция ИБГНИ и водач на " Движение " 21.  
Дончева: Водещите лица излъчваха откровена злост, по тази причина резултатът ни е подобен
Липса на ясна физиономия на обединението и липса на това, което прави същинско цялото. Не знам до каква степен жестоко и до каква степен меко сме излъчвал...
Прочети повече
Според нея политическата рецесия е резултат на основни проблеми в политическата система. " Гласуването 3 пъти в къс интервал от време за 3 разнообразни обединения - всичките нови и незнайни демонстрира, че сега в българската нация надвива инстинктът с търкането на лотарийни билетчета, с вярата, че ще ни излезе шансът ", добави Татяна Дончева.  

По думите ѝ елиминирането на ГЕРБ значи обединяване на доста необятен политически сили, които не са безусловно в един политически набор.  

" Слави Трифонов беше пристигнал през вчерашния ден, през днешния ден към този момент си е отишъл. При други избори Има Такъв Народ няма да влязат в Народното събрание, това е последният им парламент. Няма по какъв начин при такова комплицирано коалиране всички да са удовлетворени. Има знакови места, само че има и доста бели петна в Политическа партия, Бойко Рашков е безспорната нужда ", безапелационна бе Татяна Дончева.  

Тя разяснява Мораториума върху цената на тока по този начин: " Лобисткият интерес беше в първото решение, което ГЕРБ предложи ". Неизбежно е президентът да си има доверени министри, сподели още Татяна Дончева.
Дончева уточни при какви условия ще има постоянно държавно управление
Когато държавно управление се прави от хора, които знаят по какъв начин се прави, ще има държавно управление. Когато го вършат хора, които са дилетанти, няма да...
Прочети повече
Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР