Хубавиците от балет Магаданс дълго бяха повод за спекулации как

...
Хубавиците от балет Магаданс дълго бяха повод за спекулации как
Коментари Харесай

Хубавиците на Слави стават журналистки

Хубавиците от балет " Магаданс " дълго бяха мотив за спекулации по какъв начин ще се осъществят в новата политическа мощ на Дългия и в новата му телевизия. Хубавиците ще сменят танцовите тоалети с микрофони, защото част от тях ще са репортерки в новата телевизия 7/8.

Дългия не крие, че част от хубавиците ще се преквалифицират на журналистки, и пусна заставка за предаване, в която сексапилната танцьорка Ирина преследва с микрофон и неуместни въпроси незнаен мъж. Напористата кореспондентка и някогашна балерина е единствено част от новия екип на Слави. В малкия екран, която ще тръгне ден след балотажа за локалния избор, на бял кон се връща друга от звездите в " Шоуто на Слави ". Актьорът Мариан Бачев самичък описа, че от 4 ноември феновете могат да го гледат с изключение на в театралните постановки и в канала на Трифонов.

Вече стана ясно, че остарелият другар на Дългия от ку-ку годините Камен Воденичаров също ще е част от новия ефирен екип, а евъргрийнът в бандата Ванката ще води прогнозата за времето. Камен Во ще е лицето на шоуто " Вечерта на " Ку-ку бенд ", което Слави ще излъчва всяка сряда от 20.30 ч. Шоуменът съществено подгрява аудиторията си в обществените мрежи с филмови откъси на излъчвания от новата телевизия, само че към този момент програмата планува излъчването им да е единствено от 19 ч. до среднощ. " Бихме могли да влагаме в вести и утринни блокове ", обясни самият Слави, само че на този стадий няма задоволително потенциал, с цел да развие канала си, написа " България Днес ".

Преди ден Трифонов разгласява и формалната програмна скица на малкия екран си, която започва от този понеделник в 19 ч. В програмата ще има коментарно-публицистично предаване " Студио Хъ ", времето ще е показано от Иван Атанасов, " Вечер на актьорите ", " Шоуто на сценаристите ", " Вечерното шоу на Слави ", " Вечерта на Иван Кулеков ", " Вечерта на Ку-ку бенд " с водещ Камен Воденичаров. Първият формален посетител на Камен ще е певицата Мария Илиева в четвъртък.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР