Хубави са новините около Даниел Радклиф. 33-годишният актьор, популярен преди

...
Хубави са новините около Даниел Радклиф. 33-годишният актьор, популярен преди
Коментари Харесай

Щастливата новина на Даниел Радклиф

Хубави са новините към Даниел Радклиф. 33-годишният артист, известен на първо място с присъединяване си във " Властелинът на пръстените " заяви, че му случва едно от най-значимите неща в живота.
 “Хари Потър ”, Даниел Радклиф и ще играе ли артистът още веднъж във фимите
Ще изиграе ли Даниел Радклиф още веднъж Хари Потър

Никога не казвай в никакъв случай

Повече от 10 години Даниел е по отношение на колежката си Ерин Дарк. Двамата се срещат по време на фотосите на кино лентата Kill Your Darlings, от 2013 година и от този момент са неразделни. Актьорът даже нееднократно е споделял обществено какъв брой щастливи са и по какъв начин добре се схващат между тях. А фактът, че споделят обща специалност още повече оказва помощ на положителните им връзки.

" Определено ни харесва да работим дружно ", сподели преди време Даниел пред People. " А още по-хубавото е, че имаме и други общи ползи. Например, споделяме пристрастеност към писането. И даже планираме да напишем нещо дружно в даден миг - което би било ужасно. "
 Снимка 611889

И очевидно освен писането влиза в общите планове на двойката. Съвсем разумно, в този момент те вършат идната стъпка в съвместния си живот - чакат своето първо дете.

Любопитно е, че Даниел обществено реши да заяви новината, поради, че постоянно е бил предпазлив във връзка с персоналния си живот. Двамата с Ерин заобикалят светлината на прожекторите. Последната им поява е на аления килим на премиерата на кино лентата от 2022 година Weird: The Al Yankovic Story, в който Радклиф взе участие.
 Даниел Радклиф, „ Хари Потър “ и кое го избавя от отрицателното влияне на славата
Как приема славата Даниел Радклиф

И кой му оказва помощ да е все по този начин земен

През октомври, пред Newsweek артистът показа, че, в случай че има деца някой ден, би желал те да бъдат постоянно към снимачните площадки - защото те могат да бъдат прелестни и много забавни за едно дете места. Но и подчетава категорично, че славата е нещо, което " би трябвало да се заобикаля непременно ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР